Sterker Liverpool laat Sevilla langszij komen

De topper in Champions League-groep E tussen Liverpool en Sevilla is geëindigd in 2-2. En daarmee deed de thuisploeg zich ernstig tekort.

Sevilla beleefde een voortreffelijk start. Al na vijf minuten had Wissam Ben Yedder de gasten uit Spanje op voorsprong gezet. Het antwoord van Liverpool, met Georginio Wijnaldum in de basis, liet echter niet lang op zich wachten. Nog voor de pauze hadden Roberto Firmino en Mohamed Salah de bordjes in Engels voordeel verhangen.

Liverpool had en hield het betere van het spel en het wachten was op een derde goal van de ploeg van Jürgen Klopp. Maar zoals wel vaker slaagden de roodhemden er niet in door te drukken en kreeg het prompt de deksel op de neus. Joaquin Correa kreeg de bal via een gelukkige kluts mee, maar ging vervolgens koelbloedig met de buitenkans om: 2-2.

In de slotminuut had Luís Muriel zelfs nog de 2-3 op zijn schoen, maar hij schoot net naast.

Ook het duel tussen NK Maribor en Spartak Moskou leverde geen winnaar op. De Russen leken er met de volle buit vandoor te gaan na de 0-1 van Aleksandr Samedov in de zestigste minuut. Kort voor tijd, vlak nadat Quincy Promes was gewisseld bij Spartak, schoot Damjan Bohar de 1-1 op het scorebord.

Powered by WPeMatico

Sharing is caring!