Griezmann verschaft duidelijkheid en blijft Atlético trouw

Antoine Griezmann blijft bij Atlético Madrid. De Franse aanvaller verschafte na maandenlange speculaties duidelijkheid in een documentaire van de Spaanse televisiezender Movistar Plus, genaamd ‘De Beslissing’.

Afgelopen zomer verlengde Griezmann zijn contract met Atlético tot medio 2022. Speculaties over een vertrek naar FC Barcelona hielden echter aan. De Catalanen waren naar verluidt bereid de vastgelegde afkoopsom van 100 miljoen euro te betalen.

De Franse bondscoach Didier Deschamps drong er bij Griezmann op aan om voor het WK duidelijkheid te verschaffen. Afgelopen dinsdag liet hij tijdens een persconferentie echter nog niks los over zijn toekomst.

Finale Champions League in eigen huis

De 27-jarige Franse aanvaller stapte in 2014 van Real Sociedad over naar Atlético. In mei hielp hij de Madrilenen met twee doelpunten aan de winst in de finale van de Europa League tegen Olympique Marseille (3-0).

Griezmann wil met Atlético de Champions League winnen en sprak de verwachting uit dat de club daartoe met enkele versterkingen in staat zal zijn. De finale van het toernooi wordt volgend jaar gespeeld in het Wanda Metropolitano-stadion, de thuishaven van Atlético.

Powered by WPeMatico

Sharing is caring!